Eventyrsport

Eventyrsport

Eventyrsport – til alle os der elsker naturen

Du kender måske allerede Eventyrsport-butikken i Horsens, og hvis du gør, så læs alligevel videre. Vi har nemlig slået pjalterne sammen med Racingdenmark der er eksperter på trail og adven­ture løb.

En ret god og oplagt kombination til alle os der elsker naturen, hvis vi selv skal sige det. Det betyder, den nye Eventyrsport butik i Horsens er blevet større og har flyttet adresse. Nu finder du os på Grønlandsvej 3B, lige ved siden af Power og overfor Bilka.

Her byder vi dig indenfor til et kæmpestort udvalg af alt, du skal bruge til dine løbeture – masser af fedt udstyr og kvalitets beklædning til dine outdoor eventyr i mere roligt tempo. Børnene vil vi også gerne klæde på til masser af leg i det fri – derfor har vi udvidet sortimentet i butikken til børn og teens.

Du kan booke vores professionelle fysioterapeut til en udvidet løbeanalyse, hvis du vil være fri af skader, starte med at løbe eller søger råd og vejledning til din løbestil.

Kig forbi og få en snak med det dygtige team i Horsens.

Vi glæder sig til at dele viden og inspiration med dig– om det er med høj eller lav puls er vi klar til at hjælpe dig godt på vej med dit eventyr.

bubble